سیتا گشت | کارگزار هند | ویزای هند |تور هند | تور کامبوجسیتا گشت | کارگزار هند | ویزای هند |تور هند | تور کامبوج

کلیه اقدامات صورت گرفته در سایت مبنی بر پذیرش کاربر با قوانین آژانس سیتا گشت می باشد.

قبلا عضو شده اید؟

سیتا گشت | کارگزار هند | ویزای هند |تور هند | تور کامبوجسیتا گشت | کارگزار هند | ویزای هند |تور هند | تور کامبوج
رمز عبور را فراموش کرده اید؟

حساب کاربری ندارید؟

تور دهلی نو

تور دهلی

هجده حقیقت جالب در مورد دهلی نو

در شهر دهلی که نمادی از گذشته با شکوه و رونق کنونی هند است، سنت و مدرنیته در هم آمیخته شده اند. این شهر که سرزمین آرزوهای میلیون ها نفر است، برقراری ارتباط میان افراد، الهام بخشیدن به افکار آنان و محقق کردن رویاهایشان را بر عهده دارد. دهلی نو تنها یک شهر نیست، بلکه یک جهان است. در ادامه به برخی از حقایق جالب در مورد این شهر منحصر به فرد اشاره شده است :
1- دهلی در برابر دهلی نو
اگر فکر می کنید که دهلی نو و دهلی هر دو یک مکان هستند، در اشتباهید. در واقع این دو با هم متفاوتند. دهلی نو پایتخت هندوستان و مقر دولت هند است و یکی از نواحی دهلی به حساب می آید.
2- هفت دهلی پیش از دهلی نو
قبل از به وجود آمدن دهلی نو، این مکان از هفت منطقه اصلی تشکیل شده بود و تمام این مناطق ویژگی های دهلی را داشتند: 1- کیلا رای پیتورا 2- سیری 3- توگلاک آباد 4- جاهان پاناه 5- فیروز شاه کوتلا 6- دین پاناه یا شِرگَره یا پورانا کیلا و 7- شاه جاهان آباد.
3- دهلی لاتییِنز نام دیگر دهلی نو
بخش های بزرگی از دهلی نو توسط معمار بریتانیایی، اِدوین لاتییِنز طراحی شده است و به پاس خدمات وی، این شهر دهلی لاتییِنز نیز نامیده می شود.
4- دهلی پایتخت هند
در سال 1911 شاه جرج پنجم در سفر به هندوستان، طی یک مراسم باشکوه سلطنتی در دربار، دستور تغییر پایتخت به دهلی، بازسازی و ایجاد تغییراتی در شهر را صادر کرد و نهایتاً در سال 1931 دهلی پایتخت هندوستان شد.
5- بلندترین مناره آجری جهان
بلندترین مناره آجری جهان به نام کوتوب مینار به ارتفاع 73 متر در دهلی قرار دارد.
6- موزه بین المللی دستشویی
به نظر عجیب می آید ولی واقعیت دارد. موزه بین المللی دستشویی در دهلی نو دارای مجموعه ای از کمیاب ترین تصاویر، اطلاعات و اشیاء مربوط به تاریخ تکامل سرویس های بهداشتی از 2500 سال پیش از میلاد مسیح تا امروز است.
7- بزرگترین پروژه زیرساختی جهان
24 شهر هوشمند، 2 نیروگاه، 6 فرودگاه، 23 مرکز مهم صنعتی، 2 بندر و یک اتوبان شش بانده به طول 1500 کیلومتر که پس از کامل شدن، بزرگترین پروژه زیر ساختی جهان به شمار خواهد رفت. این طرح از دهلی نو آغاز و در ماهاراشترا پایان می یابد. کُریدور صنعتی دهلی بمبئی از کُریدور صنعتی توکیو اوزاکای ژاپن الهام گرفته شده است.
8- دومین پایتخت جهان از نظر تعداد گونه های پرندگان
دهلی نو پس از نایروبی پایتخت کنیا، بیشترین تعداد گونه های پرنده جهان را در خود جای داده است.
9-بزرگترین بازار عمده فروشی آسیا
آزاد پورمَندی به عنوان بزرگترین بازار عمده فروشی میوه و سبزیجات آسیا شناخته می شود.
10- “دیلی آبی دور هایی” (راه زیادی تا دهلی باقی مانده است)
این معروف ترین جمله ای است که هندی ها در مورد دهلی می گویند، اما داستان جالب این جمله از این قرار است که سلطان محمد بن توگلاک حاکم دهلی به صوفی بزرگ آن دوره، حضرت نظام الدین حسادت می کرد. روزی حاکم  در راه بازگشت از دِواگیری به دهلی پیغامی برای حضرت نظام الدین فرستاد و از او خواست تا قبل از رسیدن وی، دهلی را ترک کند. نظام الدین پس از دریافت پیغام، از یکی از شاگردانش درخواست کرد که در جواب این پیغام بنویسد: ” هنوز راه زیادی به دهلی باقی مانده است.”
11-  بزرگترین بازار ادویه آسیا
یکی از خیابان های دهلی به نام خاری بائولی از قرن هفدهم تا کنون بزرگترین بازار ادویه آسیا بوده است.
12- پنجمین منطقه تجاری گران قیمت در جهان 
کانات پلِیس در دهلی نو پنجمین منطقه تجاری گران قیمت بعد از لندن، هونگ کونگ (مرکزی)، پکن (خیابان فاینَنس) و پکن (سی بی دی) است.
13- معبد نیلوفر آبی
این معبد که در سال 1986 ساخته شده است و ورود به این معبد برای کلیه افراد فارغ از دین و سایر شرایط، آزاد است.
14- مقام دوم در میان بهترین متروهای جهان
طبق نتایج یک نظر سنجی که توسط نووا و کومِت ، دو گروه بین المللی ارزیابی خدمات مترو انجام شده است، متروی دهلی دومین شبکه متروی پرطرفدار در جهان می باشد.
15- یکی از بهترین فرودگاه های جهان
در سال 2010 فرودگاه بین المللی ایندیرا گاندی (آی جی آی اِی)، از سوی اتحادیه بین المللی فرودگاه ها (اِی اِس کیو)، مقام چهارم را در میان بهترین فرودگاه های جهان با ظرفیت جابجایی 15 تا 25 میلیون مسافر بدست آورد و در رتبه بندی جدید، ایندیرا گاندی جایزه بهترین فرودگاه از نظر کیفیت خدمات فرودگاهی را نیز کسب کرد.
16- ششمین کلان شهر پرجمعیت جهان 
دهلی ششمین کلان شهر پرجمعیت جهان به شمار می رود.
17- آلوده ترین شهر جهان
دهلی در ماه می سال 2014 میلادی توسط سازمان بهداشت جهانی (دابِلیو اِچ او)، آلوده ترین شهر جهان اعلام شد.
18- دهلی نو، شهری نا امن برای زنان
طی یک نظرسنجی که توسط اداره توسعه امور زنان و کودکان دولت هند انجام گرفته است، 80 درصد زنان هندی به دلایلی همچون کمبود زیرساخت هایی متناسب با نیازهایشان مثل پیاده رو با نورپردازی مناسب و سرویس های بهداشتی عمومی امن و همچنین مشکلاتی اعم از مصرف علنی مواد مخدر و الکل توسط مردان، احساس نا امنی می کنند.

مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام در تور دهلی

برای ثبت نام  سفر به دهلی، باتوجه به اینکه قصد دریافت چه نوع ویزایی داشته باشید (ویزای لیبل‌دار یا ویزای الکترونیکی)، کافی است مدارک مربوطه را تحویل آژانس بدهید. البته درصورتی‌که برای دریافت ویزای لیبل‌دار اقدام ‌می‌کنید،  باید بدانید که ویزای لیبل‌دار به انگشت‌نگاری نیاز دارد اما برای ویزای الکترونیکی چنین ضرورتی وجود ندارد.